flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До уваги відвідувачів суду щодо введення карантину

16 березня 2020, 12:47

  Відповідно до Постанови Кабінету Міністрів України від 11 березня 2020 року «Про запобігання поширенню на території України коронавірусу COVID-19», з 12 березня до 3 квітня 2020 року в Україні введений карантин.

    У зв’язку з введенням карантину, пропонуємо громадянам з ознаками будь-якого вірусного захворювання утриматися від відвідування суду.

    Також, пропонується учасникам судових процесів утриматися від участі у судових засіданнях, якщо слухання справ не передбачають їх обов'язкової присутності.

         Заяви по суті справи та з процесуальних питань Ви можете надсилати на електронну пошту суду (inbox@kz.te.court.gov.ua) з дотриманням вимог чинного законодавства.

    Якщо ж виникла нагальна потреба у відвідуванні суду, керівництво просить усіх відвідувачів установи поставитися з розумінням та відповідальністю до вжитих карантинних заходів і рекомендує дотримуватись таких правил перебування у приміщенні Козівського районного суду Тернопільської області:

  • часто мийте руки або обробляйте дезінфікуючими засобами;
  • під час кашлю та чхання прикривайте рот і ніс паперовою хустинкою. Використану хустку варто негайно викинути та помити руки;
  • уникайте тісного контакту з усіма, хто має гарячку та кашель;
  • якщо маєте підвищену температуру тіла, кашель й утруднене дихання, якнайшвидше зверніться до лікаря та повідомте йому попередню історію подорожей;
  • організовано перебувайте в приміщенні з дотриманням дистанції не менше двох метрів.

    З більш детальними рекомендаціями щодо запобігання поширенню коронавірусу COVID-19 Ви можете ознайомитися на сайтах Міністерства охорони здоров’я та Судової влади України.

Преслужба суду.