flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

У Козівському районному суді Тернопільської області наявна вакантна посада

03 листопада 2022, 16:38

Козівський районний суд Тернопільської області повідомляє про можливість призначення на вакантну посаду державної служби категорії «В» Козівського районного суду Тернопільської області - секретаря судового засідання на період дії воєнного стану.

Також зазначаємо, що у період дії воєнного стану особи призначаються на посади державної служби без конкурсного відбору на підставі поданої заяви, заповненої особової картки встановленого зразка та документів, що підтверджують наявність у таких осіб громадянства України, освіти та досвіду роботи згідно з вимогами законодавства, встановленими щодо відповідних посад.

Особа, яка претендує на зайняття посади державної служби не подає декларацію особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, передбачену Законом України «Про запобігання корупції», та документ про підтвердження рівня володіння державною мовою відповідно до Закону України «Про забезпечення функціонування української мови як державної».

За додатковою інформацією просимо звертатися до Козівського районного суду Тернопільської області (смт. Козова вул. Гвардійська, 2) або за телефоном (03547)2-12-91.