flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Особливості роботи суду на час карантину

05 листопада 2020, 10:43

У суді частково введено карантинні заходи. З 05.11.2020 року (четвер) у суді проводитимуться судові засідання виключно за участю учасників процесу. Доступ у судове засідання осіб, які не є учасниками справи обмежено.

Разом з тим, у справах, де особиста участь сторін не є обов’язкова, розгляд справ може проводитись за відсутності учасників справи за наявності поданих особисто чи скерованих на адресу суду поштовим зв’язком, заяв (клопотань).

Учасникам судових процесів з метою запобігання поширення коронавірусної інфекції рекомендовано подавати документи до суду в електронному вигляді дистанційно, а також подати до суду заяви про розгляд справи у їхній відсутності за наявними у справах доказами, утримуватися від відвідування приміщення суду за наявності захворювання.

Канцелярія суду здійснюватиме реєстрацію та видачу документів, щоденно, протягом робочого тижня з 10:00 год. до 12:00 год. та з 14:00 год. до 15:00 год., а також у зазначені години здійснюватиме ознайомлення із матеріалами судових справ учасників справи, з дотриманням маскового режиму та соціальної дистанції в кількості не більше двох осіб одночасно в приміщенні суду.

В.о. голови суду не здійснюватиме особистий прийом громадян з метою запобігання виникнення, поширення гострих респіраторних захворювань та коронавірусної інфекції (COVID-19), який віднесено до особливо небезпечних інфекційних хвороб, відповідно до Постанови КМУ від 11.03.2020 року №211 «Про запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2» (із внесеними змінами).

Бажаємо Доброго здоров’я.